GODE LEDERE

Leder GODE VIRKSOMHETER

Fordi alle fortjener en god LEDER

Ekspertisen til dine ledere påvirker alle aspekter ved din virksomhet: medarbeider engasjement, produktivitet, omsetning og resultat. God ledelse skjer som regel ikke av seg selv. Ledere er ikke født til å vite hvordan de skal støtte, utvikle og motivere deres ansatte.

Hos The Ken Blanchard Companies tror vi på at alle fortjener å arbeide med gode ledere. Vi er en ledertrenings og utvikligsbedrift med over 35 år med erfaring med å trene millioner av verdens beste ledere som vet hvordan de skal trekke frem det beste hjos sine medarbeidere, skape en god arbeidsplass og levere resultater på bunnlinjen.

Hvorfor blanchard?

Vårt oppdrag er å få bra ting til å skje for våre klienter. På vært nivå i vår organisasjon går vi langt og lengre for å overgå våre klienters forventninger.

 • Innhold bevist med forskning og testet over tid
  Med to av verdens mest brukte rammer for ledelse, Situasjonsbestemt ledelse II og The One Minute Manager, sammen med tankelederskap innen tillit, motivasjon, endring og kundeservice, har vårt innhold blitt påvist igjen og igjen for å levere verdifull avkastning for investeringen din.
 • Enkle og robuste modeller
  Støttet av mange års forskning og erfaring, tilbyr våre lederrtreningsprogrammer enkle modeller og robuste sannheter som er enkle å forstå, lett å huske og enkle å anvende umiddelbart.
 • Et fokus på ledere
  Ledere er kjernen i bedriften din. Vår ledertrening kan hjelpe dem til å være effektive operasjonelle ledere, mens de fremmer en god arbeidsplassopplevelse for sine ansatte.
 • Bredde og dybde av erfaring
  Vårt team av tankeledere og eksperter leverer relevant lederutviklingstrening for å hjelpe bedrifter med å bygge en arbeidsstyrke som er lidenskapelig og produktiv, og produserer resultater.

Møt vårt talentfulle Team

Vårt team er dedikert til å levere ledertreningssprogrammer som går utover kundenes forventninger til å hjelpe dem med å nå sine mål.

Mariann Nygård
Instruktør
Mariann betjener kunder over hele landet i et bredt spekter av bransjer. Hun ble introdusert og akkreditert for å levere SLII programmer når Utvikling.org ble global partner for The Ken Blanchard Companies i 2015. Blanchard Norway AS ble opprettet i 2018, og leverer Blanchards produkter til det norske markedet.
Pål Lillebø
Instruktør
Pål Lillebø er Siviløkonom fra NHH og Masterfag i HMS ledelse. Han har lang ledererfaring, og vært kursholder innen HMS og Ledelse nærmere 20 år. Lang erfaring med kundekontakt og oppfølging.
Rune Haugen
Instruktør
Rune Haugen er frofatter, foredragsholder og prosessveileder. Medforfatter av boken Helsefremmende Lederskap- slik leder de beste (Gyldendal 2010). 10 år med lederutviklingsprogram, kurs og inspirasjonsforedrag for tusentalls ledere og medarbeidere.