KOMMENDE Arrangementer og KURS

29. november, 2019, 2019 | OSLO
Gratis Frokostmøte - Blanchard Norway

Velkommen til en smakebit av Blanchards programmer. Blanchard Norway leverer lederutvikling, coaching-, service- og motivasjonsprogram for å nevne noen. Programmene er utviklet av anerkjente The Ken Blanchard Companies som årlig trener over 150.000 leder verden over. Fredag 29. november, kl. 08, inviterer vi til gjennomgang om hvordan Blanchard Norway kan effektivisere dine ledere.
Velkommen til oss i Dronning Eufemias gate 16, DEG16, Barcode.

3. desember, 2019 | OSLO - BARCODE
GRUNNLEGGENDE LEDELSE

Grunnleggende ledelse programmet øker suksessraten til dine nye ledere ved å gi dem den treningen og de ferdighetene de trenger for en myk overgang fra medarbeider til leder.

10.-11. desember, 2019 | OSLO, BARCODE
SLII

SLII® er den mest brukte ledelsesmodellen i verden. Ved å bruke vår nye læringsdesign, SLII Opplevelsen, lærer ledere hvordan de skal brukte riktig lederstil som svar på personens behov og situasjonen.

7. februar, 2020 | OSLO - BARCODE
OPTIMAL MOTIVASJON

GUengasjerte medarbeidere koster organisasjoner milliarder av kroner hvert år, og likevel har ikke de fleste ledere noen ide om hvordan de skal identifisere grunnen til problemet og hvordan de skal snu det. Nøkkelen bak engasjement er kvaliteten til en ansatts motivasjon på arbeidsplassen. Optimal motivasjon lærer dine ledere å aktivere et høyere nivå av motivasjon som er bevist å øke engasjementet og virksomhetens samlede resultat.