TRENING FOR

Å MØTE BEHOVENE DINE

VEIEN DIN FOR Å SKAPE
VERDENS BESTE LEDERE

Vår beviste ledertreningsprosess viser hvordan vi arbeider med deg for å lytte, planlegge, handle og evaluere et suksessfullt lærings engasjement. Du forteller oss om de største lederutfordringene dine så utarbeider vi et design for strategi og treningsprogram som vil gi suksess på disse områdene. Vi hjelper deg på hvert steg på veien.


Din treningsløsning LEVERT

Våre innovative lederutviklingsprogrammer er basert på mange år med atferdsforskning kombinert med førstehåndserfaring for å skape fleksible erfaringer som vil forandre lederne og organisasjonen. De har allerede trent opp millioner av ledere—nå er det tid for å trene opp dine.

Identifying on-site training needs | Ken Blanchard
BEDRIFTSINTERNE KURS

Med hundrevis av instruktører over hele verden, kan vi levere informasjonspakkete, engasjerende og inspirererende treningsprogram som vil løse utfordringene du har med ledelse og umiddelbart drive frem forretningsresultater.

Training for Trainers training needs assessment | Ken Blanchard
OPPLÆRING AV INSTRUKTØRER (T4T)

Vårt opplæringsprogram for instruktører lar deg lære og øve på Blanchards programmer slik at du kan komme tilbake til virksomheten din og levere programmene med suksess. Vi tilbyr både bedriftsinternt, som er nyttig for å trene mange instruktører i en organisasjon, og åpne kurs for opplæring av instruktører for SLII opplevelsen.

Virtual training leadership development plan | Ken Blanchard
VIRITUELL TRENING

Våre ekspert instuktører har mulighet for å levere live virituele treningstimer som gjør at lederne og medarbeiderne dine får tilgang til innhold i verdensklasse rett til skriveboirdet. Vi kan også implimentere en blandet løsning som kombinerer klasserom og virituel trening for å minimere reise budsjettet deres.

Training needs assessment for custom designed leadership training
TILPASSET DESIGN

Vi kan tilpasse våre læringsløsninger spesielt til din bedrift eller industri, enten det betyr å justere programdesignen, skape spesifikke treningsmateriell eller endre leveringsmetoden for å sikre at den er så relevant og effektiv som mulig.

Evaluating leadership development programs with public workshops
ÅPNE KURS

Our public workshops provide a valuable opportunity for individuals or virtually connected teams to participate in Blanchard’s leadership development training programs. You can also use them to preview a program before launching a larger training initiative for your company.

Get inspired identifying your training needs with keynote speakers
TALER OG FOREDRAG ENGAGEMENTS

Members of our exclusive group of thought leaders can deliver energizing and enlightening keynote presentations at corporate and industry events. We would love the opportunity to discuss ways to drive your organization forward.

LA OSS KOMME I GANG

Fyll ut dette skjemaet og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å trene opp de beste lederne for virksomheten din.
Vil du snakke med noen? Ring oss på 21 690 690.